MyFascia

MyFascia hoitomenetelmä pohjautuu meridiaaneihin ja ajatukseen siitä, että kehossa kaikki vaikuttaa kaikkeen. Hoito aloitetaan asiakkaan haastattelulla, jolla pyritään selvittämään kehoon tällä hetkellä vaikuttavat tekijät. Miksi joku asia vaivaa sinua juuri nyt, miksi se särkee, on kireä tai haittaa jokapäiväistä elämääsi? Varaudu siis alkuun kertomaan omasta historiastasi terapeutille.

Haastattelun jälkeen terapeutti tutustuu kehoosi paremmin käsillään tutkimalla. Hoitomenetelmän valinnan kullekin hoitokerralle määrittelee haastattelu yhdessä terapeutin käsillään tekemän tutkimuksen kanssa. Olemme yksilöitä ja elimistömme reaktiot ovat hyvin erilaisia, joten on tärkeää jokaisen hoitokerran alussa tarkistaa sen hetkinen tilanne ja valita hoitotapa käsillä tehtyyn tutkimukseen perustuen.

Faskian hoitaminen vaikuttaa monilla eri tavoilla kehossamme. Hoidon avulla on mahdollista poistaa kipuja, ratkaista toimintahäiriöitä sekä rentouttaa. Tämän jälkeen on sinun hetkesi tukea oman kehon hyvinvointiasi tarkoin valituilla harjoitteilla.

Hoitokuvaukset

Ongelmanratkaisu

Sopii kroonisiin ongelmiin tai esimerkiksi jäykkyyksien ja toimintahäiriöiden ratkaisuun. Hoidon tarkoituksena on toimintahäiriön ja pitkään jatkuneen elämää haittaavan vaivan korjaaminen.

Kivun hoito

Sopii esimerkiksi nivelkivuista tai iskiasvaivoista kärsiville tai työtä sekä arkielämää haittaavien kipujen kanssa kamppaileville. Hoidon tarkoituksena on akuutin tai pitkään jatkuneen kiputilan poistaminen.

Rentouttava hoito

Sopii asiakkaille, jotka haluavat rentoutua ja hengähtää arjen kiireestä tai palautua urheilusuorituksista. Hoidon tarkoituksena on palauttaa ja rentouttaa kudoksia rasituksen jälkeen.

Vammojen tai leikkauksien jälkeinen arven hoito

Tämä hoito keskittyy leikkauksen tai vamman jälkitilana syntyneen kudosvaurioalueen käsittelyyn, jonka tarkoituksena on parantaa kudoksen kykyä liukua suhteessa alla oleviin rakenteisiin. Tavoitteena on helpottaa arpialueelta tulevia kiristyksiä ja jännitteitä.

Ennaltaehkäisevä hoito

Sopii kehostaan välittäville ja huolehtiville asiakkaille, sekä heille,  jotka haluavat parantaa suorituskykyään tai ennaltaehkäistä ongelmien syntyä.  Hoidon tarkoituksena on optimoida kudosten elastisuutta ja kehon toimintakykyä.

Lue lisää www.myfascia.fi

“Olen hoidattanut Sirun MyFascia-vastaanotolla mm. niska-, hartia- ja lapaluukipuja. Siru todellisena ammattilaisena ei antanut periksi ennen kuin vaivan todellinen syy selvisi ja useamman hoitokerran jälkeen kivut alkoivat hellittämään. On onni omistaa luottohoitaja, jonka puoleen voi kääntyä vaivan kuin vaivan kanssa! Suosittelen Sirua ja MyFasciaa lämpimästi!”
- Anu