Onnensirun joogissa ohjelmat vaihtuvat vuodenaikojen mukaan. Kukin vuodenaika muodostaa oman kurssikokonaisuuden.

Tuntiaikataulu:

Tunnit keskiviikkoisin ja sunnuntaisin.

Keskiviikon tunnit
16.00-17.15 ChiBall/faskiajooga
Chiball on faskiajoogaa monelta kantilta katsottuna. Se on lempeä ja monipuolisesti kehotietoisuutta, liikkuvuutta ja voimaa kehittävä harjoitus, jossa apuvälineinä on käytössä mm. Chi-pallo, faskiapallo, joogatiilet, -vyöt ja -bolsterit ja menetelminä mm. jooga, pilates, qigong ja eri faskia- ja rentoutusmenetelmät.
17.30-18.45 Flowjooga
Astetta haastavampi ja liikkuvampi harjoitus, jossa liike ja hengitys yhdistyvät lyhyiksi sarjoiksi. Tunti sopii silti kaikille, sillä on mahdollisuus tehdä variaatioita.
19.15-20.30 Yinjooga
Yinjooga on aivan omanlaisensa harjoitus, joka sopii kaikille kiireisen arjen ja/tai aktiiviliikunnan vastapainoksi. Pitkät avaavat/nesteyttävät asanat rentouttavat kehoa sekä tyynnyttävät mieltä opettaen sietämään epämukavuutta (huom! ei kipua) ja hengittelemään sitä pois olemalla läsnä.

Sunnuntain tunnit 
16.30-17.45 ChiBall/faskiajooga ks. kuvaus yllä
18.00-19.00 Äänimaljarentoutus
Äänimaljojen värähtely ja kaunis sointumaailma johdattelevat sinut syvään rentoutuksen tilaan. Tunnilla mukana myös sanallinen kehorentoutus ja hengitysharjoitus. Äänimaljarentoutukseen voit tulla erikseen tai se sopii yhdistettäväksi joko faskiajoogan jälkiruuaksi tai yin joogan alkupalaksi.
19.15-20.30 Yin ks. kuvaus yllä