Pieni Pääsiäisretriitti “Unelmista tavoitteiksi – onnistu ja uudistu” jatkaa suosittua NLP & Jooga-teemapäivien sarjaa. Pysähdy hetkeksi oman itsesi ääreen ja tule mukaan voimaantumaan keväiseen Ruissaloon, luonnon rauhaan.

 

Tapahtuma: PIENI PÄÄSIÄISRETRIITTI à la NLP & Jooga
Aika: Pääsiäissunnuntai 27.3. klo 10-18
Paikka: Villa Y-Hovi (Satuhovi), Ruissalon Puistotie 585, 20100 Turku
Hinta: 95 € (sis. alv 24 %)

 

Kevät aloittaa uuden vuodenkierron. Se on kasvun ja uudistumisen aikaa ja myös vilkkaan toiminnan aikaa. Jokainen on varmasti kokenut “keväthepulin”, jolloin uusiksi pitäisi laittaa vähän kaikki elämässä: uusi tukka, vaate, kodinsisustus, auto… Kevään energia on väkevää, joten se kannattaa suunnata mielekkäästi. Löydä oma positiivinen tekemisen meininki!
  • Tiedätkö mitä haluat elämääsi lisää?
  • Mitkä ovat tavoitteesi?
  • Miten tavoitteet kannattaa muotoilla mielessä, jotta ne pääsevät parhai ten toteutumaan?
  • Mikä merkitys on intuitiolla tavoitteiden laadinnassa ja toteutumisessa?
  • Osaatko valjastaa energiasi toiminnaksi parhaiten sinua palvelevalla tavalla?

Näitä kysymyksiä tutkailemme NLP:n käytännöllisillä mielen harjoituksilla. Niiden avulla teet tavoitteistasi konkreettisia ja saavutettavia. Välitavoitteet auttavat onnistumaan jo matkan varrella. NLP:tä on kutsuttu myös onnistumisen psykologiaksi.

Päivän Seasonal Yoga harjoitukset tukevat mielen prosesseja ja ovat kevään energian mukaisia. Bodyclock eli kehon kello-harjoitus siirtää kehosi juuri samana aamuna alkaneeseen kesäaikaan, jolloin saat rytmistä kiinni paremmin. Soturienergiaa hyväksi käyttäen vahvistetaan voima ja liike palvelukseesi ja harjoitellaan päättäväisyyttä. Omat juuret tukevat uutta kasvua, joten myös tasapaino on tärkeää.

Päivän ohjelma sopii kaikille – niin aloitteleville kuin kokeeneemmillekin NLP:n tai joogan harrastajille tai niistä kiinnostuneille.

Ohjaajat:
Marjukka Kallio on NLP-kouluttaja ja työyhteisövalmentaja, NLP Trainer ja Coach sekä sosiaalipsykologi.
Siru Murto on Seasonal- ja Yin joogaopettaja, koulutettu hieroja ja NLP Master Practitioner.

Lämpimästi tervetuloa!

Lisätiedot:
Marjukka 050-5757 564 ks. myös www.interativa.fi
Siru 044-3043 120