HUOM! Workshop siirtyy kevääseen!

La 29.10. klo 11.00-13.30 (2,5h)

Hinta: 65€ (sis. PowerFingers-terapiakiekot 35€)

Koko kehon faskiaharjoittelu on kivaa ja sopii kaikille!

PowerFingers-terapiakiekoilla vahvistat samalla sormien, ranteiden ja kyynärvarren lihaksia, jotka ovat jokaisella koetuksella nykyajan tietokoneen/puhelimen käytön seurauksena.

PowerFingers-terapiakiekot  ovat täsmätuote käden ongelmista kärsiville (kännykkäpeukalo, hiirikäsi, ahdas rannekanava, tenniskyynärpää) tai käsivoimaa tarvitseville (sormien puristusvoima esim. iän myötä, muusikot, mailapelaajat, kiipeilijät). Pakkauksessa on 5 eri vastuksella varustettua rengasta, joilla harjoittelu etenee kevyestä haasteellisempaan.

Käsi ei kuitenkaan ole irrallaan, vaan tietysti kiinni muussa kehossa, jolloin sen käyttö edellyttää myös muun kehon mukanaoloa. Faskiaalinen verkko eli mm. lihaskalvot ovat tärkeässä roolissa niin liikkuvuuden kuin voimantuotonkin kannalta. Monet käden ongelmat ovat yhteydessä kireisiin hartioihin, huonosti liikkuvaan rintarankaan, pinnalliseen hengitykseen tai  kireään lantion alueeseen.

Workshopissa käydään läpi:
– käden anatomiaa ja fysiologiaa sekä tyypillisiä ongelmia sekä PowerFingers-terapiakiekkojen käyttöä
– mitä on faskia ja millainen rooli sillä on ihmiskehossa
– miten harjoittaa ja huoltaa faskiaa
– millainen on hyvä hengitys
Ilmoittaudu mukaan 20.10. mennessä! Näin PowerFingers-kiekot ehtivät varmasti perille.
* Sirulle numeroon 044-3043 120 tai [email protected] paluuviestinä tilisiirron, jonka maksamalla ilmoittautumisesi on sitova. Workshopiin mahtuu max 12 hlöä.Lämpimästi tervetuloa!