• Henkilökohtainen Powerfingers-hoitopaketti sis. terapiavälineen, ohjatun harjoittelun sekä ylävartalon/käsien MyFascia-hoidot
  • Powefingers workshop pienryhmässä

Mitä? Miksi? Kenelle?

Ihmiskäsi on kykenevä uskomattomaan määrään liikkeitä, se voi tuottaa voimaa, koskettaa ja suorittaa tarkkoja, hienovaraisia toimintoja. Käden avulla voimme heilauttaa golf-mailaa, neuloa, murskata moukarilla kiviä, hyväillä, pikakirjoittaa. Kiipeilijä voi kannatella koko kehonsa painoa pelkkien sormenpäiden varassa – lista on loputon ja monipuolinen.

PowerFingers on uutuustuote, joka harjoittaa monipuolisesti sormien, ranteen ja käsivarren lihaksia ja liikesuuntia. Se lisää sorminäppäryyttä, vahvistaa rannetta sekä parantaa käsivarren lihastasapainoa harjoittamalla myös ojentajalihaksia. PowerFingers on myös terapiaväline, jota voidaan käyttää erilaisten vammojen kuntoutuksessa ja käden/käsivarren vaivojen hoidossa ja ennaltaehkäisyssä (mm. valkosormisuus, tenniskyynärpää, ranneongelmat).

PowerFingers -harjoittelu sopii erityisesti liikuntamuotoihin, joissa tarvitaan voimaa ja jämäkkyyttä ranteessa ja/tai sormien puristusvoimaa, kuten tennis, golf, kiipeily, jääkiekko, lentopallo, koripallo, pesäpallo, keilailu, voimistelu, pilates ja joogaMyös useat ammattiryhmät, kuten muusikot, manuaaliterapeutit ja päätetyötä tekevät hyötyvät tämän välineen käytöstä, niin lisääntyneenä näppäryytenä ja voimana, kuin vaivojen ja kipujen hoidossa ja ennaltaehkäisyssä.  Aktiivisesti tietokonepelejä sekä yleensä älypuhelinta, tablettia tai tietokonetta paljon näppäilevät voivat ylläpitää hyvän sormien, käsien ja käsivarsien lihastasapainon PowerFingers -harjoitteiden avulla.

Kymmenen minuutin päivittäinen harjoittelu PowerFingers -välineellä tuo apua käden lihasheikkoudesta ja reumasta kärsiville, sekä vanhuksille. PowerFingers -harjoittelu sopii kaikille: tuotepakkaus sisältää viisi eri vahvuista vastusrengasta, jotka mahdollistavat harjoittelun asteittaisen etenemisen sekä ohjeet perusharjoitteisiin. Henkilökohtaista opastusta antavat koulutetut PowerFingers -ohjaajat, Turussa Siru Murto. (teksti: www.askeleducation.com)