Onnensirun joogat ovat olleet alusta asti kurssimuotoisia eli aina tietyn vuodenajan käsittäviä ja sarjakorttikin on ollut ”kurssimaksumainen”. Sen tarkoitus on olla rohkaista joogaan ainakin kerran viikossa ja myöskin se on “helpottanut” pienen salin kokonaiskorttimyynnin seuraamista.

Nykyelämä on kuitenkin moniulotteista, joten aina ei ole mahdollista päästä vakkaritunnille, vaikka kuinka tahtoisi. Niinpä siirryn nyt ainakin kokeiluluontoisesti tämän vuoden ajaksi 5 kerran ja 10 kerran sarjakortteihin, jotka EIVÄT OLE ENÄÄ KURSSIKOHTAISIA VAAN VOIMASSA TIETYN AJAN KORTIN LUNASTAMISESTA. Näin se antaa jokaiselle joogille vähän enemmän pelivaraa, jos kohta kannustaa joogaamaan säännöllisemmin kuin ehkäpä pelkkä kertamaksu. Ohjelmistot vaihtuvat yhä samaan tapaan vuodenajan mukaan n. 2 kk:n välein.

5x kortti (voimassa 3 kk) 60€

10 x kortti (voimassa 6 kk) 100€

Kortti maksetaan lunastamishetkellä (käteinen, kortti tai smartum-setelit) ja sen voimassaoloaika alkaa ensimmäisestä käyttökerrasta. HUOM! NYT KORTTI ON MUISTETTAVA AINA OTTAA MUKAAN jotta se saadaan pidettyä ajan tasalla! Muistathan ilmoittautua myös aina mukaan tunnille etukäteen. Jos haluat jatkaa samaan tyyliin kuin tähänkin asti kausikorttilaisena, voin varata paikan koko kurssiksi ja ilmoitat vain siinä tapauksessa, jos et pääse tunnille.