Hierontastudio

Suovantie 35

Ajanvaraus puhelimitse 044-3043 120. Varmimmin saat kiinni tekstiviestillä, sillä en vastaa puhelimeen hoitojen aikana. Tai voit jättää vastaajaan soittopyynnön. Muistathan sanoa nimesi ja numerosi!

Tai ota yhteyttä sähköpostilla: [email protected]

AJAN PERUMINEN

Jos varaamasi aika ei sovikaan, peruthan sen ensi tilassa, kuitenkin viimeistään edellisenä iltana. Saman päivän aikana tehdyistä perumisista joudun veloittamaan 50 % hoitohinnasta. Perumattomasta ajasta veloitan 100 %

 

Joogastudio

Suovantie 35

Ajanvaraus puhelimitse 044-3043 120. Varmimmin saat kiinni tekstiviestillä, sillä en vastaa puhelimeen hoitojen aikana. Voit myös jättää soittopyynnön vastaajaan. Muistathan kertoa nimesi ja numerosi!

Tai ota yhteyttä sähköpostilla: [email protected]

Tunnille varataan paikka aina etukäteen.

Rohkaisen sinua joogaamaan kerran viikossa, joten voit varata haluamallesi tunnille vakipaikan. Varatessasi vakipaikan riittää, että ilmoitat vain silloin, kun et pääse tunnille.

AJAN PERUMINEN

Esteen sattuessa muistathan myös peruuttaa varauksesi. Pienten ryhmäkokojen vuoksi tämä on tärkeää, jotta joku toinen saa vapautuvan paikkasi. Toivon varauksen peruuttamista mahdollisimman hyvissä ajoin, viimeistään kuitenkin 3 tuntia ennen tunnin alkua.

Tunneilla on minimiosallistujamäärä 2, jotta ne pidetään. Jos joudun peruuttamaan tunnin tästä tai jostain muusta syystä,  pyrin tekemään sen  hyvissä ajoin.