Powerfingers

Ihmiskäsi on ainutlaatuinen ja monipuolinen kokonaisuus. Se on kykenevä hyvin laajaan skaalaan liikkeitä hienovaraisesta voimankäyttöä vaativampiin. Se pystyy tekemään suurta tarkkuutta ja sorminäppäryyttä vaativia asioita. Kädellä kosketamme ja havainnoimme ympäristöämme, sillä kädet ovat hyvin herkät. Käsi on myös kommunikointiväline, sillä käytämme käsiämme paljon esim. puhuessamme. Tietokone- ja älypuhelinaika tuovat oman lisänsä käden ”käyttöliittymään”: hiirikäsi on jo käsite, nyt on tulossa kännykkäpeukalo.

PowerFingers harjoittaa monipuolisesti sormien, ranteen ja käsivarren lihaksia ja liikesuuntia. Se lisää sorminäppäryyttä, vahvistaa rannetta sekä parantaa käsivarren lihastasapainoa harjoittamalla myös ojentajalihaksia. Se on oiva terapiaväline, jota voidaan käyttää erilaisten vammojen kuntoutuksessa ja käden/käsivarren vaivojen hoidossa ja ennaltaehkäisyssä.

PowerFingers -harjoittelu sopii kaikille: tuotepakkaus sisältää viisi eri vahvuista vastusrengasta, jotka mahdollistavat harjoittelun asteittaisen etenemisen sekä ohjeet perusharjoitteisiin. 10 minuutin päivittäinen harjoittelu riittää!

PowerFingers harjoitteluista hyötyvät mm.:

  • ranteen- ja kyynärpään ongelmista kärsivät tai leikkauksista toipuvat (tenniskyynärpää, ahdas rannekanava, pelipeukalo)
  • käden lihasheikkoudesta ja puristusvoimasta kärsivät esim. reumapotilaat, nivelrikosta kärsivät tai vanhemmat ihmiset
  • sormien puristusvoimaa tai ranteen jämäkkyyttä vaativien urheilulajien harrastajat (mailapelit, pallopelit, kiipeily, voimistelu, pilates, jooga)
  • sorminäppäryyttä ja voimaa tarvitsevat muusikot, manuaaliterapeutit, hammaslääkärit ja suuhygienistit ja muut ammattiryhmät
  • toimistotyötä tekevät, tietokone – tai älypuhelinpelaajat

PowerFingers on hyvä täsmätuote juuri kämmenen ja kyynärvarren ongelma-alueille. Käden ongelmissa jäljet johtavat usein myös vartalon alueelle niskan, hartian, rintakehän, selän ja vatsan alueelle. Akuuteissa ja varsinkin pidempiaikaisissa vaivoissa koko lihaskalvoketju kädestä keskivartaloon saa osansa rasituksesta ja jännittyneisyydestä. Siksi on ensiarvoisen tärkeää hoitaa koko faskiaketjua faskiahoidolla, jotta toiminnallisuus palautuisi. Onnensirun hierontastudion PowerFingers-hoitopaketti on luotu juuri tätä varten.

PowerFingers-hoitopaketti sisältää:

60 min. faskiahoito

PowerFingers-terapiaväline

30 min. henkilökohtaisen opastuksen sekä kuvalliset ohjeet kotiharjoitteluun

Yht. 1,5 h 120€

jatkokerrat 1,5h 80€

Onnensirun joogastudiolla valittavanasi on PowerFingers-hoitopakettia täydentäviä, liikkuvuutta lisääviä harjoitteita. Se on tärkeää myös saman ketjuuntumisen kannalta: käsi ei ole irrallinen vaan liike lähtee koko kehosta.

Yhdistä PowerFingers faskiajoogaan, jossa saat lempeää mutta tehokasta liikettä rintakehälle ja niska-hartiaseudulle, tärkeää keskivartalon tukitreeniä sekä opit rentoutusmenetelmiä.

Tutustu faskiajoogaan 3 kertaa yhteishintaan 30€