Tuntiaikataulu

Onnensirun joogissa ohjelmat vaihtuvat vuodenaikojen mukaan. Kukin vuodenaika muodostaa oman kurssikokonaisuuden.

ONNENSIRUN JOOGAT OVAT KESÄTAUOLLA! Myöhäiskesän vuodenaika starttaa keskiviikkotuntien osalta elo-syyskuun vaihteessa, sunnuntaitunnit alkavat myöhemmin syksyllä.

HUOM! Kevätkausi 2021 jatkaa Korona-rajoituksin. Lähiopetus 2-5 hengen pienryhmissä, mutta tunnit livestriimataan myös Zoom-palvelun kautta. Lähitunnin hinta 14€/kerta (henkilökohtaisen opastuksen mahdollisuus). Etätunnin kertamaksu 10€. Olethan yhteydessä [email protected] lisätietoja varten.

Tunnit keskiviikkoisin kesto n. 60-70 min.:

16.00-17.10 lempeä jooga

17.30-18.40 flowjooga

19.15-20.25 yinjooga

Sunnuntai on pyhitetty kehonhuollolle! Tunnit on suunniteltu niin, että voit osallistua kumpaankin tai valita vain toisen.

17.00-18.00 kehonhuoltotunti liikkuvuuden lisäämiseksi ja jumien poistamiseksi. Tunnilla tehdään koko faskiaketjuille suunnattuja täsmävenytyksiä sekä opitaan faskian itsehoitoa tennis/hierontapallojen, faskiakamman sekä joogatiilen avulla. VAIHTUVA TEEMA

18.30-19.45 Kehonhuoltotunnin teemaa tukeva yin jooga

tästä näet tuntikuvaukset:

lempeä jooga (aiemmin ChiBall)

Chiball on faskiajoogaa monelta kantilta katsottuna. Se on lempeä ja monipuolisesti kehotietoisuutta, liikkuvuutta ja voimaa kehittävä harjoitus, jossa apuvälineinä on käytössä mm. Chi-pallo, faskiapallo, joogatiilet, -vyöt ja -bolsterit ja menetelminä mm. jooga, pilates, qigong ja eri faskia- ja rentoutusmenetelmät.

Flowjooga

Astetta haastavampi ja liikkuvampi harjoitus, jossa liike ja hengitys yhdistyvät lyhyiksi sarjoiksi. Tunti sopii silti kaikille, sillä on mahdollisuus tehdä variaatioita.

Yinjooga

Yinjooga on aivan omanlaisensa harjoitus, joka sopii kaikille kiireisen arjen ja/tai aktiiviliikunnan vastapainoksi. Pitkät avaavat/nesteyttävät asanat rentouttavat kehoa sekä tyynnyttävät mieltä opettaen sietämään epämukavuutta (huom! ei kipua) ja hengittelemään sitä pois olemalla läsnä.