Tila

Onnensirun joogasali sijaitsee kotonani osoitteessa Suovantie 35. Tila on viihtyisä, tunnelmallinen ja lämmin. Joogasalin tunnelmaa ja ilmapiiriä on kiitelty ja kuvailtu hyvin lämminhenkiseksi. Tilaan mahtuu maksimissaan 12 henkilöä minun lisäkseni, joten saat joogata rauhassa ja turvallisesti pienryhmässä.

Varsinaisia pukuhuoneita ei ole, mutta tietenkin on vaatteiden vaihtomahdollisuus. Käytössä on 2 wc:tä sekä suihkumahdollisuus.

Saapuminen

Saavu paikalle ajoissa, niin sinulla on aikaa rauhoittua, käydä vessassa tms. ja tunti päästään aloittamaan aikataulun mukaisesti. Avaan oven n. 10–15 min. ennen tunnin alkua. Jos pihalla näkyy vielä autoja, odotathan, että edelliset pääsevät alta pois.

Pysäköi pihalle 2 autoa rinnakkain: tiiliseinän vierustalle mahtuu hyvin 2 autoa vierekkäin ja 2–3 autoa peräkkäin. Myös talojen väliin voi pysäköidä helposti 2 peräkkäin, kun eka ajaa ihan autotalliin asti. Autoja voi hyvässä lykyssä tulla 10, joten älä jätä isoja välejä.

Voit pysäköidä myös Suovantien varteen tai risteäville Nunnavuorenkadulle ja Punomontielle.

Ohjeita onnistuneeseen joogakokemukseen

  • Toivon, että mainitset ennen tunnin alkua, mikäli sinulla on jotain erityistä huomioitavaa sille kerralle ja/tai vammoja tai rajoitteita jossain osassa kehoasi. Näin tiedän ohjata sinulle sopivia variaatioita.
  • Ihan suoraan ruokapöydästä ei kannata tulla joogatunnille. Vältä ainakin ison aterian syömistä pari tuntia ennen joogaharjoitusta, pieni välipala on usein ok. Kokeilemalla löydät sinulle sopivan ruokailurytmin joogapäiviisi. Riittävä veden nauttiminen joogapäivänä ennen ja jälkeen harjoituksen on tärkeää.
  • Joogaetikettiä mukaillen yritetään rauhoittaa salin puoli turhalta hälinältä, vaikka se täällä asuintiloissa, ilman väliseiniä, onkin vähän haasteellista. Minusta on kiva, jos tapaat ystäviäsi minun joogatuntieni yhteydessä, mutta vaihdetaan kuulumiset mahdollisimman hiljaisesti. Näin salin puolella on mahdollisuus rauhoittua jo tulevaan harjoitukseen.
  • Tunnin aikana ja jälkeenkin on hyvä olla hissukseen. Jos tunnin aikana kaipaat apua, voit viittilöidä minut paikalle. Tunnin jälkeen vastaan mielelläni kysymyksiin ja harjoituksen aikana esiin nousseisiin ajatuksiin.
  • Pukeudu mukaviin, kiristämättömiin vaatteisiin. Voit varautua ns. kerrospukeutumisella, jolloin asua voi keventää tai lisätä tarpeen tullen. Ota mukaan myös vesipullo.
  • Minulla on muutama lainamatto ensikertalaisille, mutta jatkaessasi joogaharjoitusta, toivon sinun hankkivan oman maton. Muut välineet kuten viltit, blokit, vyöt, bolsterit ja chiball-pallot saat paikan päältä, mutta totta kai voit myös ottaa omat mukaan, jos sinulla sellaiset on.