Miten saada arki sujuvammaksi tai treeni kulkevammaksi? Olit sitten sohvaperuna, arjen hyötyliikkuja tai aktiivitreenaaja, kaikki ryhmät kärsivät ajoittain jumeista ja kivuista, jotka johtuvat virheellisestä kuormituksesta. Silloin on aika laittaa perusteet kuntoon!

Olen laatinut 4 askeleen workshop-kokonaisuuden, joka ohjeistaa sinua saamaan perusteet kuntoon. Yhdistävänä tekijänä on kehon faskia ja sen rooli hengityksessä, liikkuvuuden edistäjänä sekä tukilihasten toiminnan mahdollistajana. Tähän sarjaan on talveksi tulossa vielä viideskin osa-alue nimittäin lepo ja rentoutuminen. Lepo ja rentoutuminen/palautuminen on nousemassa kaikkein tärkeimmäksi osa-alueeksi nykyajan hektisessä maailmassa, missä kaikki vaikuttaa kaikkeen. Huippuvalmentajat puhuvat jo, että tämä on se ratkaisevin osa-alue, missä huiput erottuvat muista.

Workshopit pidetään 6 hengen pienryhmässä ja ne on rakennettu tukemaan toinen toisiaan. Parhaimman hyödyn saat osallistumalla kaikkiin, mutta toki yksittäiseenkin voi tulla, jos tilaa on (ensisijaisesti paikka varautuu siis koko paketin ottajille). Hengitysworkshopiin mahtuu enemmän osallistujia, joten siihen voi tulla erikseenkin.

4 workshopin yhteishinta 120€ (yksittäin 35€)
sekä ajat:

I Hyvä hengitys tiistaina 12.9. klo 18-20
Millaista on hyvä hengitys ja mihin kaikkeen se vaikuttaakaan? Suurin osa meistä nykyajan ihmisistä hengittää epäergonomisesti. Jos kärsit esim. astmasta, kuorsauksesta, väsymyksestä, hermoston ongelmista/yliaktiivisuudesta, hengästyt helposti tai aineenvaihdunta ei toimi, tämä on sinulle. Itse asiassa tämä on ihan kaikille, sillä hengitys on niitä ainoita elintoimintoja, joihin pystymme tietoisesti vaikuttamaan ja joka vaikuttaa suoraan esim. stressiin ja uneen.

II Kehon omahuolto tiistaina 26.9. klo 18-20.30
Mitä on faskia ja miten se pitäisi ottaa huomioon niin arkipäivän sujumisessa kuin treenatessakin. Osaatko putkirullata oikein? Entä miten palloa tai faskiaskrapaa voisi hyväksikäyttää kehonhuollossa?
Workshopissa käydään läpi koko keho ja sen huoltaminen em. välinein.

III Kehon liikkuvuus: testaus ja täsmälääkkeet tiistaina 31.10. klo 18-20.30
Workshopissa testaat oman kehosi liikkuvuuden: mikä kohta jumittaa? Löytyykö puolieroja? Näiden testitulosten pohjalta pystyy rakentamaan omalle keholle paremman treeniohjelman, jolloin keho toimii kokonaisuutena paremmin ja vältyt virhekuormituksilta ja vammoilta. Käydään läpi hyvät dynaamiset venyttelytekniikat koko kehon faskialinjoille. Saat näistä videot.

IV Kehon tuki: testaus ja täsmälääkkeet tiistaina 14.11. klo 18-20.30
Aktivoituvatko kehosi tukilihakset vai tuhlaatko energiaa käyttämällä isoja liikuttavia lihaksia tukitoimissa, johon ne eivät sovellu ja seurauksena on kipuja, kolotuksia ja vammoja. Workshopissa testataan tärkeimpien tukilihasten toiminta sekä saat ohjeet niiden harjoittamiseen. Tämä ei ole voimaharjoittelua vaan täsmäharjoittelua hermoston herättämiseen. Harjoitteista saat videon.

Lämpimästi tervetuloa mukaan! Varaa paikkasi 044-3043 120 tai [email protected]

ps. myös yksilövalmennusta